iso

faq

kontakt

lokacija
bs Bosnian

Laserska gravura i izrez

Sve je veća potreba tržišta pa tako i naših klijenata za laserskom gravurom. Novi promotivni materijali su sve češće predviđeni za otisak laserskom gravurom pa smo za naše klijente obezbijedili i ovu vrstu otiska.

Pored klasičnih artikala za gravuru, u ponudi su i novi artikli koji nakon gravure kroz graviranu površinu propuštaju led svijetlo za poseban efekat.

Laserska gravura je tehnika kojom možete ostaviti otisak zauvijek. Lasersko graviranje je postupak urezivanja u tvrdu ili meku površinu, tako što svjetlosni zrak ( laserski snop) pravi otisak na površini.

 

Ova tehnika je primjenjiva na raznim vrstama materijala kao što su drvo, guma, akril, koža, plexiglas, staklo i za slične predmete koji mogu poslužiti u marketinške svrhe, jer predstavljaju odličan reklamni materijal.

Prednosti brendiranja predmeta laserskom gravurom, u odnosu na bilo koju štampu je što je gravuru nemoguće skinuti niti oštetiti jer se prilikom gravure skida sloj materijala gdje je prošao laserski snop.

Također laserom je moguće gravirati i promotivni materijal kao što su upaljači, olovke, power bank-ovi, privjesci, a mogu se raditi i rokovnici, vizit kartice, gravura na staklu ili pločice za vrata.

U ponudi imamo i izradu pečata sa automatima raznih vrsta kao što su obični pečat za firmu, datumar ili džepni pečat.